نمک سیاه + خواص آن و قیمت فروش عمده

          higumarket.com           هیکو  Hiko   

 

09128314585  —  09359663531    تلفن تماس 

  جیمیل      kamaltayefeh51@gmail.com

نمک سیاه به عنوان نمک خنک کننده و مفیدترین نوع نمک در نظر گرفته می شود. ترکیب شیمیایی نمک سیاه شامل کلرید سدیم، سولفات سدیم، بی سولفات سدیم، بی سولفیت سدیم، سولفید سدیم، سولفید آهن و سولفید هیدروژن است.

سیاه سه نوع نمک سیاه وجود دارد: نمک آیینی سیاه، نمک گدازه سیاه و نمک سیاه هیمالیا که بیشتر از نمک سیاه هیمالیا در آشپزخانه ها استفاده می شود و قیمت این محصول بسته به نوع آن متفاوت است.

برای اطلاع از قیمت بروز با واحد پشتیبانی ما در ارتباط باشید تا شما را با قیمت و نوع خرید شما را راهنمایی کنند.

البته این حق خریداران است که بدانند کالای خریداری شده مرغوب است یا نه نمک سیاه خوراکی ما در آزمایشگاه های مواد غذایی مناسب آزمایش می شوند.

تا اطمینان حاصل شود که هیچ طعم دهنده یا مواد نگهدارنده مصنوعی در آنها وجود ندارد. مصرف کنندگان می توانند محصولات خود را با اعتماد کامل تهیه کنند

 

نمک سیاه چیست :

نمک سیاه اسم های مختلفی مانند کالا نمک، نمک هندی و هیمالیا دارد. همچنین جزء پرطرفدارترین مواد گیاهخواران می باشد که در دستورات غذایی آن ها یافت می شود. رنگ این ماده در صورت پودر شدن به رنگ صورتی _خاکستری می باشد ولی سنگ های درشت تر آن قرار می گیرد به رنگ خاکستری تیره است. زمانی که در آب قرار می گیرد به رنگ کاملا سیاه در می آید که علت آن داشتن یون آهن و برخی املاح معدنی است.

نام دیگر نمک سیاه، نمک هندی است زیرا که از کوه های آتشفشانی هند سنگ های این نمک را به دست می آورند. این ماده بوی متفاوتی نسبت به نمک سفید دارد بنابراین نباید توقع داشت که طعم، مزه و بوی نمک سفید خوراکی را داشته باشد.

 

 

 

09128314585  —  09359663531    تلفن تماس 

  جیمیل      kamaltayefeh51@gmail.com

نمک سیاه دارای اجزای گوگردی است و ترکیبات وجود داشته در آن سبب میشود بویی شبیه به بوی تخم مرغ پخته دارا باشد. اما نکته جالب اینجاست که بوی آن خیلی زود از بین می رود. همینطور در ابتدا طعم و مزه آن برای افرادی که از قبل طعم نمک معمولی خوراکی را چشیده اند عجیب است.

خواص نمک سیاه:
برخلاف تصور عموم نمک ها همیشه هم مضر نیستند و خواص زیادی دارند میتوان گفت در کنار ضررهایی که دارند خواص زیادی نیز دارند. در این قسمت قصد داریم با خواص نمک سیاه بیشتر آشنا شویم.

این جمله را بسیار شنیده ایم که نمک باعث فشار خون میشود و موجب اختلال در رگ های خونی میشود و کم باید مصرف کنیم. اما تابحال راجب نمک سیاه چیزی به شما گفته اند؟ نمک سیاه برخلاف نمک های دیگر سرشار مواد معدنی است که برای بدن بسیار مفید است همچنین شبیه نمک ید دار میباشد که تمام این ها به سلامت بدن کمک میکند. نمک سیاه به دلیل دارا بودن کربن بدن را سم زدایی میکند و به پاکسازی خون کمک میکند.

در کل نمک سیاه پاکسازی کننده قوی است و مصرف آن باعث در امان ماندن بدن از باکتری ها میشود. همچنین مانند فاسوخ مغربی ، ناف آهو و انجره برای دستگاه گوارش بسیار مقوی است و باعث درمان مشکلات معده مانند نفخ می شود که دلیل این امر قلیایی بودن نمک سیاه است. درکل برخلاف تصور افراد نمک سیاه دارای خواص زیادی است و پیشنهاد می شود که به جای استفاده از نمک های صنعتی از نمک سیاه و استفاده کنید تا بدنی سالم تر داشته باشید.

 

 

 

 

 

 

 

نمک سیاه جزو یکی از چاشنی هایی است که فواید فراوانی برای بدن انسان دارد و می تواند با خاصیت درمانی خود از عوارض بد داروهای شیمیایی بکاهد. استفاده از آن در طب سنتی و عامیانه به دلیل فواید فراوانش در بسیاری از کشورهای دنیا مشهور و معروف است. به طور مثال کاربردش در پوست و مو یا بیماریهای گوارشی میباشد.

خواص نمک سیاه برای پوست، مو و زیبایی:
احتمالاً بهترین خاصیت نمک سیاه همانند صندل سرخ در استفاده از ان برای مراقبت و نگهداری از سلامت پوست است. زیرا که آن باعث نرمی و لطیف شدن پوست میشود و نابودی سلول های مرده پوست و بازسازی آن ها را به همراه دارد. با استفاده از این نمک و تاثیر ان در زیبایی و براقی پوست صورت میتوانیم در مهمانی ها متفاوت ظاهر شویم. همچنین با استفاده از آن می توانیم جوش ها و آکنه صورت را کاهش دهیم و منافذ پوست را باز نماییم.

همچنین از کاربردهای مفید دیگر این نمک می توان به درمان شوره سر اشاره کرد که در این زمینه بسیار موفق می باشد. با شستشوی پی در پی آب و این ماده برای سر، قارچ پوستی از بین میرود. ماده معدنی که در آن وجود دارد برای تقویت ریشه مو و از بین بردن موخوره بسیار کاربرد دارد. همچنین باعث ضخامت تارهای مو و افزایش درخشندگی آنها می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

09128314585  —  09359663531    تلفن تماس 

  جیمیل      kamaltayefeh51@gmail.com

 

خواص نمک سیاه برای دستگاه گوارش:
این ماده سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها است. نمک سیاه یا هندی به اعتقاد پژوهشگران ترکیبی از قرص های گوارشی خانگی است زیرا که در درمان یبوست و همچنین تحریک معده و دیگر بیماری های معده نقش دارد. مثلاً سوزش سر دل یا سوزش معده به دلیل تجمع اسید های اضافی در معده می باشد و ویژگی قلیایی این ماده باعث میشود در تولید اسید معده تعادل به وجود بیاید و دل درد درمان شود.

همینطور باور بر این است که این ماده با ارزش چون مواد معدنی زیادی دارد میتوان از آن برای درمان اسیدیته استفاده کرد. روده ها را آرام می کند و به کاهش وزن هم کمک می کند. با این وجود تعداد تحقیقات در این زمینه محدود است.

انواع نمک سیاه:
در حال حاضر سه نوع از این ماده شناسایی شده است:

نمک هندی سیاه:
نمک سیاه هندی به طور معمول در دستور های متفاوت گیاه خواری در کشور هند پاکستان و بسیاری از کشورهای آسیایی یافت می شود.

 

 

 

نمک گدازه
این نوع به نمک سیاه هاوایی هم مشهور است و معمولاً از کشور هاوایی یا قبرس تهیه میشود این ماده مخلوطی از نمک دریا و زغال است و در آشپزی از آن استفاده می شود. خواص این ماده هر چند که از انواع دیگر نمک مانند یددار و دریایی برای تهیه غذاهای مختلف استفاده می شود.

اما مصرف زیاد از حد آن می تواند خطرناک باشد و باعث مشکلاتی همانند افزایش فشار خون، مشکلات تیروئیدی و غیره شود. اما پژوهشگران مدعی هستند که مصرف نمک سیاه مشکلات این چنینی را به همراه ندارد.

نمک آیینی سیاه
اسم دیگر این ماده، نمک جادوگر می باشد و برای غذا از آن استفاده نمی شود. از این نوع نمک سیاه برای نابود کردن انرژی های منفی و شرور استفاده می شود. این ماده از مخلوط گیاه زغال اخته، خاکستر و آهن به وجود می آید.

 

 

 

 

 

نمک سیاه چه فرقی با نمک سفید یا معمولی دارد؟
این نمک در فرآیند تولید و طعم و مزه با نمک معمولی متفاوت است. نمک هیمالیا یا سیاه را در روش های قدیمی با ترکیب گیاهان، ادویه ها و دانه ها به دست می آوردند و بعد حرارت بالا به آن می دادند.

اما در حال حاضر به صورت مصنوعی تهیه می شوند. آنها از ترکیب کلرید سدیم، بی سولفات سدیم، سولفات سدیم و سولفات آهن تهیه می شوند. بعد از آن این ماده را با ذغال چوب ترکیب میشود و قبل از گرفتن محصول نهایی به آن حرارت می دهند.

نتیجه محصول شامل یک سری از ناخالصی ها می باشد. ناخالصی هایی مانند آهن، سولفات، منیزیم و سولفید که به رنگ، بو و طعم نمک کمک می کند. البته این ناخالصی های موجود در آن برای سلامتی ضرری ندارند. مانند سولفات ها اینها برای خوردن بی خطر می باشند و در برخی از محصولات غذایی در جهت جلوگیری از رشد کردن باکتری از آن استفاده می کنند. کارخانه ها با حرارت دادن مخلوط حاصل رنگ آن را عوض می کنند و به سیاه تبدیل می کنند.

از سوی دیگر نمک سفید یا معمولی همین نمکی که در نمکدان ها می ریزند به صورت مصنوعی و فرآوری می باشد. این ماده فرآوری دارای مقادیر کمی مواد معدنی می باشد و بیشتر آنها حذف می شوند.

بیشتر نمک سفید یا خوراکی حاصل تبخیر اقیانوس های باستانی که در ذخایر بزرگ نگهداری می شوند، می باشد و معمولا در آمریکا، آلمان، کانادا، چین و اروپای شرقی پیدا می شود. برای استخراج کردن این نمک از راههای متفاوتی استفاده میشود که احتیاج به ماشین آلات و تجهیزات مختلفی است.

 

 

 

 

 

مضرات نمک سیاه
در رژیم غذایی که به طور معمول و روزانه از آن استفاده میکنیم، استفاده محدود از این ماده احتمالاً بی خطر است و در مقادیر رژیمی آن ضرری ندارد اما مصرف بیش از اندازه آن عوارضی به دنبال دارد مثلا باعث زیاد شدن سدیم در بدن میشود و در نهایت باعث بروز احتباس آب و بالا رفتن فشار خون میشود.

همچنین مصرف زیاد این نمک در رژیم غذایی می تواند رطوبت اضافی پوست را به خود جذب کند و باعث خشکی بیش از حد پوست شود. همچنین می تواند به ترشح بیش از اندازه کلسیم در مایع ادرار و در نهایت تشکیل سنگ کلیه منجر شود. این سنگ به دلیل داشتن مقادیر بالای سولفات می تواند برای زنان باردار ضرر داشته باشد. حتی باعث بالا رفتن فشار خون در آنها شود با این حال مطالعات محدودی در خصوص اثرات نامطلوب آن برای زنان باردار وجود دارد. بنابراین بایستی مصرف نمک سیاه را محدود کرد و درصورت به وجود آمدن عوارض فورا با پزشک مشورت کرد.

 

 

 

09128314585  —  09359663531    تلفن تماس 

  جیمیل      kamaltayefeh51@gmail.com

 

 

 

 

 

 

gmail (2)
whatsapp (1)
telephone
instagram (1)
gmail (2)
whatsapp (1)
telegram (1)
telephone
linkedin (1)
facebook (1)
ایتا-removebg-preview
روبیکا-removebg-preview
بله-Photoroom.png-Photoroom

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

3.3/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *